2010. február 10., szerda

A LÚG (ÁSVÁNYI ANYAGOK) ÉLET, A SAV BETEGSÉG ÉS HALÁL!

Méregtelenítés - Lúgosítás Méregtelenítés - Lúgosítás

AJÁNDÉKOZZON SZERETTEINEK EGÉSZSÉGET AZ ÚJ ÉVBEN !
„Az orvos kezel, a természet gyógyít.”

(Hippokratész)



VAN KIÚT A BETEGSÉGEIBŐL!


MEGOLDÁS A MÉREGTELENÍTÉS ÉS LÚGOSÍTÁS ŐSI TITKA: ALGA !


A megváltozott pH-egyensúly eredményeként a vörösvérsejtek torzultak, összetapadtak és ezáltal lényegesen kevesebb oxigént képesek a sejtekhez szállítani, a sejtek oxigénhiánnyal küzdenek, ez már a savasodás első biztos jele. A lúgosítás elsődleges !







Az elsavasodás súlyosabb stádiuma: a sejteket körülvevő térben már rejtett szöveti savasodás van jelen. Mivel a szervezet – elegendő mennyiségű ásványi anyag (lúg) hiányában — már képtelen eltávolítani a vérben képződött savmaradékokat, ez a sejtek széteséséhez vezet. (A lúgosítás és méregtelenítés elengedhetetlen !)


A savas közeg megváltoztatja a vörösvérsejtek membránjának negatív felszíni töltését, amely a sejtek összetapadásához vezet és ezáltal csökken az oxigénszállító képességük, de ugyanilyen "pénztekercs" képletet eredményez akár 20 másodperces mobiltelefonálás is.


Ezen a felvételen az alattomos és a legkülönfélébb betegségek kialakulásáért felelős nehézfém lerakódása figyelhető meg a szövetekben. Az ilyen típusú szennyeződésekkel csupán a Chlorella alga, mint a méregtelenítés legprofesszionálisabb eszköze képes megbirkózni.


A természetestől elszakadt, torz életvitelünk, rossz táplálkozási szokásaink, negatív gondolataink és szervezetünket nap mint nap terhelő mérgek, savak előbb vagy utóbb az egészséges sav-bázis egyensúly megváltozásához vezetnek. Egy savas közeg fáradt, beteg sejteket hoz létre, ami hatással van szerveinkre, egészségünkre egyaránt. A savak és a mérgek felborítják a test belső pH-egyensúlyát, aminek következtében az egészséges sejtek szerkezete felbomlik és már nem tudják optimálisan ellátni funkcióikat és emiatt előbb vagy utóbb betegségek alakulnak ki.



A hosszú ideig fennálló savas kémhatás, a savasodás szétmarja a szöveteket, apránként belerágva magát a vénákba, artériákba, és kapillárisokba, mint ahogy a sav a márványba. Ha észrevétlen marad, minden sejtszintű tevékenységet és funkciót akadályozni fog, a szívünk dobogásától kezdve az agy által kibocsátott idegi impulzusokig.



Az elsavasodás tehát sejtszintű károsodáshoz vezet.



Nem kell azonban kétségbe esnie, hiszen mindezek ellenére testünk csodálatos, képes a regenerálódásra, megújulásra, különösen, ha egy hatékony méregtelenítés által segítjük a savak, mérgek kiürülését, a savasodás megszüntetését. A méregtelenítés után hatékonyabb lesz a tápanyagok felszívódása, fokozódik az anyagcserénk, erősödik az immunrendszerünk és újraéled szervezetünk öngyógyító képessége is.



Az a tény, hogy Ön ellátogatott oldalunkra, azt engedi feltételezni, hogy foglalkoztatja az egészséges életmód, de az is lehet, hogy fogyni szeretne, vagy allergia, krónikus fáradékonyság gyötri, esetleg cukorbeteg, fájnak az ízületei , talán magas vérnyomásban szenved, vagy egyszerűen csak szükségét érzi, hogy tegyen végre valamit egészsége érdekében, éppen ezért a méregtelenítés, lúgosítás leghatékonyabb módszere után kutat, illetve olyan természetes étrendkiegészítőt szeretne, amellyel egy csapásra megszűntethető a vitaminhiány?



Lássuk a szomorú tényeket! Minden ötödik ember allergiás, hihetetlen mértéket ölt az elhízás, de nemcsak a daganatos, de a szív- és érrendszeri betegségek okozta halálozásban is a vezető helyet foglaljuk el. Több mint 200 000 daganatos beteg él Magyarországon, körülbelül 60 000 új beteget regisztrálnak évente és több, mint 50 %-uk meghal. Félelmetes módon szedi áldozatát a vastag- és végbélrák, amelynek egyik oka a táplálékok útján bejuttatott és felhalmozódott méreganyagok jelenléte. Amerikában a kutatók újszülöttek köldökzsinórjának vérét vizsgálták. 287 különböző vegyületet, méreganyagot mutattak ki , amelyből 180 rákot, 217 idegrendszeri problémákat, 208 pedig születési vagy fejlődési rendellenességet okozhat. Találtak olyan idegrendszert súlyosan károsító régen betiltott növényvédő szert, ill. annak bomlási termékét, mint a DDT, amely a vegyszerek felhalmozódásának és átöröklésének fényes bizonyítéka. Nem szükséges tovább kutatni az okokat, hogy miért van ennyi emésztőrendszeri daganatos beteg manapság és miért van ennyire égetően szüksége a civilizált embernek a méregtelenítésre.



Néhány megdöbbentő adat és megdönthetetlen bizonyíték arra, hogy mára már az elsavasodás világméretű népbetegséggé nőtte ki magát, amelynek eredményeként "egészségügyi katasztrófa" elé nézünk. A számok magukért beszélnek:


•240 millió cukorbeteg él a világon, a 4. leggyakoribb halálok, másodpercenként egy haláleset.



•Magyarországon ma mintegy 700 000 cukorbeteg él, s még ugyanennyi lehet azok száma, akiknél már kialakult a betegség, de még nem tudnak róla. Ennél is aggasztóbb, hogy 15-20 év múlva ezek a számok nagy valószínűséggel fognak megduplázódni. (a II.típusú diabétesz életmódváltással, bázikus étrenddel akár fel is számolható, lásd. hírlevelek)



•Magas vérnyomásban a világon 8 millió ember halt meg 2008-ban!!



•Magyarországon 18 000 halálesetet okozott ez a kór, amelyből a férfiak egynegyede 60 év alatti volt. (A magas vérnyomás nem betegség, hanem a szervezet vészjelzése, amit nem elnyomni kell gyógyszerekkel, hanem a megfelelő étrend és lúgosítás által megszüntetni a kiváltó okokat, lásd hírlevelek)



•Agyi infarktusos esetek száma 36 000, a szívinfarktusos eseteké pedig 13 000, amelynek fele egy éven belül halállal végződik. Az EU átlagához képest Magyarországon a koszorúsér-betegség által okozott halálozás 2,5-szeres!!Hazánkban minden nyolcadik percben meghal valaki szív- és érrendszeri betegségben.



•Ma hazánkban 1,7 millió elhízott és 2,5 millió túlsúlyos ember él. Fiatalok egyötödét érinti. ( a súlycsökkentésben, ideális testsúly elérésében a vitálanyagokban gazdag étrend mellett, meghatározó a lúgosítás lásd. hírlevelek, Webstar)



•A csontritkulással a világon 200 millió ember érintett, Magyarországon 600 000 nő és 400 000 férfi szenved csontritkulásban.



•Ennek következtében az elmúlt tíz évben a csonttörések száma megduplázódott.



•És végül egy elképesztő adat: minden 3. percben meghal egy férfi prosztatarákban és minden 18. percben egy nő méhnyakrákban.(A lúgosítás jótékony hatással van a véroxigénszint emelése által a daganatos betegségekre!)



•Magyarország az uniós országok között a halálozási statisztikát tekintve a 3. helyen áll!!



Reméljük ezek az adatok Önt is elgondolkodtatják és tettekre sarkallják. Honlapunk létrejöttének célja, hogy rádöbbentsük az idelátogatókat, hogy egy kis odafigyeléssel, életmódváltással sokat tehetnek a betegségek megelőzéséért, vagy ha már betegek, az egészségük visszaszerzéséért.




SOHA NEM KÉSŐ AZ ELSŐ LÉPÉST MEGTENNIE!



 Sok esetben már egy kicsi odafigyelés is jelentős javulást eredményez az életminőségében és egészségében egyaránt. Ugyanis a betegségek több mint 80 %-ánál az ok a helytelen életmódra, egészségtelen táplálkozásra vezethető vissza.




Hallott már arról, hogy a betegségek 80 %-a hiánybetegség?





Miért ?



A válasz egyszerűbb, mint gondolná: a pultokon lévő gyümölcsöknek, zöldségeknek, a külleme tetszetősebb, mint korábban, de drámaian lecsökkent az ásványi anyag- és vitamintartalmuk az elmúlt 20 év során. (lásd. a Szent István Egyetem ezzel kapcsolatos tanulmánya) Már már szinte népbetegségnek mondható a vitaminhiány.



Hol van már a kicsi, de cukor nélkül is édes eper? A szerencséseknél odahaza vagy a kiskertekben még megterem, de a városi üzletek polcain már nem lelhetünk rá. Napjainkban sajnos génkezelt zöldségektől, gyümölcsöktől roskadoznak az áruházak polcai, amelyeknek már nem túl sok köze van az anyaföldhöz, melyeket kőzetgyapotban vagy kémcsövekben lévő tápoldatban nevelnek.



Félig zöld állapotban szedik le őket és érlelő gáz veszi át a napfény szerepét. Ezek a kényszerérlelt zöldségek, gyümölcsök nagyon kevés vitális anyagot tartalmaznak, de annál több műtrágyát, permetszert, amelyek fogyasztása révén szervezetünk a elsavasodás útjára lép.



A nagymértékű vitálanyag-csökkenés folytán sejtszinten éhezünk, sejtjeink nem jutnak hozzá a fontos éltető tápanyagokhoz és azon sajnálatos helyzet alakul ki, hogy a XXI. század embere a teli tányér mellett „hal éhen”.



Gondolt Ön arra, hogy minden falattal mesterséges színezékek, adalékanyagok tömkelegét juttatjuk be nap mint nap a szervezetünkbe? Ugye nem?



Elkerülni sem tudjuk, hiszen szinte valamennyi élelmiszerünkben benne vannak, melyek rombolják sejtjeinket, gyengítik immunrendszerünket, mely egyre nehezebben tud megbirkózni a különféle betegségekkel, és amelyek szintén előrébb visznek minket az elsavasodás útján. Aki foglalkozik az egészséges életmód témakörével, az egyre többet hallhat arról, hogy korunk népbetegsége az elsavasodás. Kutatások, tanulmányok szólnak arról, hogy nincs jelentősége a különféle betegségneveknek, hiszen a betegségek túlnyomó többségét ugyanazon probléma, a savak pusztító hatása, a savasodás okozza. Kíváncsi rá, mi az oka ennek?



Az anyagcsere-folyamatok következtében folyamatosan savak keletkeznek a testünkben, például húgysav (túlzott húsfogyasztás), szénsav (szénsavas italok), tejsav (megerőltető fizikai munka, sport stb.), ecetsav (megnövekedett cukorfogyasztás ), csersav (kávé, tea), foszforsav (kóla) sőt sósav (stressz), amelyek még inkább felgyorsítják az elsavasodás folyamatát, így a sejtek pusztulását. A sav-bázis egyensúly eltolódása, ami manapság szinte már általánosnak mondható, nemcsak az emberi sejteket pusztítja el, hanem az élet minden formáját. Mi történne egy fával, ha naponta savas vízzel öntözné?



Igen, szépen lassan elpusztulna.



Testünkkel is ez történik, ha folyamatosan savasítjuk, hiszen tudja az elsavasodás sejtszintű károsodáshoz vezet.



A savak romboló hatásúak. Ha bent maradnak a testünkben és nem semlegesítik őket bázisok (ásványi anyagok), menthetetlenül a legkülönfélébb betegségek okozói lesznek.





A LÚG (ÁSVÁNYI ANYAGOK) ÉLET, A SAV BETEGSÉG ÉS HALÁL!





Az egészség az ember teljesen természetes állapota, az emberi élet 100-120 évre van kódolva.



Betegségeink csupán évekig tartó hibás magatartásunknak köszönhetően alakulnak ki. Így a fogszuvasodásnak, ahogy számtalan más megbetegedésnek is, egyetlen oka van: az elsavasodás, de a savasodás számlájára írható a reuma, a köszvény, az ízületi gyulladás és a vesekő stb. Természetellenes táplálkozási szokásaink következtében gyakorlatilag mindig túl kevés bázis van a szervezetünkben, mintegy 80 %-ban savasító ételt fogyasztunk és a legtöbbünk teste ezáltal savasodik el.



Testünk folyamatosan küzd a savak ellen, maga is lúgosít. A lúgosítás a szervezet automatikus reakciója a savasodás megszüntetésére, egy folytonos életmentő mechanizmus. A savakat bázisokkal, ásványi anyagokkal tudja közömbösíteni. Bázisszegény táplálkozásunk következtében hamar kiürülnek a tartalékok, és ekkor kivonja az ásványi anyagokat a kötőszövetekből, erekből és a csontokból, próbálja semlegesíteni a savfelesleget. Ennek köszönhetően azonban leépülnek a test ásványianyag-készletei, törékennyé válnak az erek és a csontok, ami szívinfarktushoz, agyvérzéshez vagy csontritkuláshoz vezet, de reumát,köszvényt, allergiát, elhízást és más nem kívánt problémát is okozhat. Biokémiai szemszögből nézve, ha a vér elsavasodik, drasztikusan csökken az oxigénszintje. Az oxigénszegény közeg az éltető közege a rákos sejteknek, gombáknak, baktériumoknak, vírusoknak. A lúgosítás eredményeként emelkedik a vér oxigénszintje, s már nem tudnak megfelelően szaporodni, elpusztulnak.



Ki gondolta volna, hogy a magas vérnyomás, hajhullás, a depresszió, az ekcéma és a fogszuvasodás is az elsavasodás, vagyis a sav-bázis egyensúly felbomlásának a következménye?



Az elsavasodás miatt testünk belső egyensúlya felborul, ekkor jelennek meg a savasodás tünetei, a betegségek. Általában akkor figyelünk fel a jelenségre, mikor már érzékeljük, hogy nincs rendben valami.



A táplálkozástudomány kutatásai szerint hiába próbálunk egészségesen táplálkozni, a tápanyagok nagymértékű csökkenése miatt étrendkiegészítők nélkül ma már nem tudjuk biztosítani szervezetünk számára a szükséges mikrotápanyagokat.



Megoldást az Ön számára is az alga, mint étrendkiegészítő folyamatos fogyasztása jelenti. Az alga, mikroalga a hiányállapotok felszámolásában, a lúgosítás és a mindenek előtt álló, legfontosabb dologban, a sejtszintű méregtelenítés területén is egyedülálló segítséget nyújt. Hiszen a méregtelenítés az első és legfontosabb feladat az egészséghez vezető úton, mert ha nincs megfelelő méregtelenítés, akkor egy idő után a panaszok visszatérnek, ugyanis a salakanyagok a szervezetében blokkolják az energia szabad áramlását.



Vajon gondolkodott-e már azon, hogy mi lehet fontosabb az egészségénél?



Szinte valamennyien áldozunk hobbinkra, kedvenceinkre, súlyos ezreket költünk autónkra, külsőnkre, egy halom pénzt dobunk ki havi szinten haszontalan dolgokra, de bizony gyakran elfeledkezünk legnagyobb kincsünkről, az egészségünkről, hiszen az egészség is akkor kerül az értékrendünk csúcsára, amikor már fogytán.


Szeretne változtatni az életén, szeretne valamit tenni egészségéért, nem akar szintetikus vitaminokat szedni, szeretne minden nap úgy felkelni, hogy tele van energiával, akkor nálunk jó helyen jár, mert itt megtalálhatja a problémáira a legprofesszionálisabb megoldást.



MÉREGTELENÍTÉS, LÚGOSÍTÁS ÉS HARMONIKUS VITÁLANYAGELLÁTÁS E KÉT



ŐSI TUDÁSÚ ALGA: A SPIRULINA ÉS A CHLORELLA ALGA ÁLTAL.



Mindehhez elegendő naponta csupán néhány gramm természetes táplálék , ugyanis a Spirulina alga úgy ismert, mint a Földön létező legbázikusabb és vitálanyagokban leggazdagabb élelmiszer. A Spirulina alga egy funkcionális élelmiszer, amely rengeteg olyan hatóanyagot tartalmaz, ami nélkülözhetetlen egészségünköz. A Chlorella alga pedig azon túl, hogy utánozhatatlan a méregtelenítési képessége az összetevői pótolhatatlanul értékes tápanyaggá teszik (klorofill, B-vitaminkomplex, fehérjék, rákellenes CGF-faktor stb.).



A Spirulina és a Chlorella alga a XXI. század FÉNYTÁPLÁLÉKA, ugyanis olyan fényrészecskéket -biofotonokat - tartalmaz rekodmennyiségben , amelyek nélkülözhetetlenek az egészséges sejtanyagcseréhez. A biofoton csökkenése az energiaszint, az ellenállóképesség, vitalitás csökkenéséhez vezet, Prof. Popp Fritz-Albert Nobel-díjas biokémikus szerint nemcsak kalóriát adó táplálékra, hanem biofotonokra, fénytáplálékra is szükségünk van, ezek nélkül a biokémiai folyamatok milliárdjai nem működhetnek tökéletesen.





Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy itt az ideje, tenni szeretne egészségéért, akkor fogyassza rendszeresen Spirulina és Chlorella alga alapú GREEN GOLD termékcsaládot, a WellStar mikroalga-termékei mind minőségüket, mind pedig hatékonyságukat tekintve megfelelnek korunk elvárásainak és messze meghaladják versenytársaikét. Az alga - a kis őstehetség -képes helyrehozni mindazt, amit nap mint nap elkövet szervezete ellen.





Győződjön meg Ön is az algák csodálatos hatásáról!

Napi 100 Ft-ot Ön is megérdemel!!!!

email: amikroalga@gmail.com  vagy mikrowebstar@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése