2010. február 10., szerda

Termékek

GREEN GOLD SOLAR - Sok éves kutatómunka eredményeként sikerült egy olyan forradalmian új táplálék-kiegészítőt megalkotni, amely a szervezetet reggel felkészíti, lendületbe hozza. A Green Gold Solar egy teljes körű vitális ellátást biztosító, olyan tápanyag-kombináció, mely a szervezetet egész napra ellátja a szükséges tápanyagokkal, életenergiával. Tiszta növényi összetevőkből áll, fő alkotóeleme a Spirulina platensis és a Chlorella vulgaris mikroalgák.



GREEN GOLD LUNAR - Egy megerőltető nap végén segít a szervezetnek a regenerálódásban; nyugodt, pihentető alvást biztosít, valamit a szervezet számára biztosítja a nap során elhasznált tápanyagokat, így készítve fel a szervezetet a következő napra. A Spirulina egyedülálló vitálanyag-kombinációján túl néhány, évszázadok óta jól bevált gyógynövényt is tartalmaz a receptura. Különösen a zsálya (latin eredete „salvare” = gyógyít) igazán sokoldalú.



A KINETO az első természetes alapú energiaital, amelyet speciálisan a fizikai aktivitáshoz fejlesztettek ki, 2005 végén mutatták be és azóta a WellStar adatai szerint több, mint 1 millió palackkal adtak el belőle..



Felgyorsult életünkben mindannyiunknak szüksége van plusz energiára. Egyedülállóan biztosítja ez a vitálital a természetes és tartós energiát az emberi szervezet számára.



GENIO - Innovatív agyserkentő szellemi munkát végzők számára.

Számítógépes munka, összetettebb feladatok, tízszer több kommunikáció - a 21. század mindannyiunktól többet vár el. Korábban a testi erő volt a meghatározó, manapság a szellemi munka a fontos! Agyserkentő, a modern kor emberének,ha szüksége van szellemi teljesítménye és kreativitása maximumára!



KINETO PLUS - A világon az első természetes alapanyagú energia-üdítőital. Ezt a plusz energiát természetes összetevőinek köszönhetően egészségünket védve biztosítja.

A KINETO PLUS-ban lévő összetevők hatásai egyedül is rendkívüliek, együttes kombinációjukban pedig forradalmiak!



VIEWTY - legújabb kutatások arra mutatnak rá, hogy a maradandó súlycsökkenés a szépség három titkának egyetlen képletté való szinergikus fúziójával érhető el. A Wellstar Viewty évszázados tudást és hosszú kutatást egyesít egy olyan hatóanyag-kombinációban, amely ebben az összetételben és minőségben teljesen egyedülálló.


Viewty LC - A szénhidrátban szegény táplálkozás megvalósításához tökéletes segítséget kapunk a Wellstar új termékétől. A mérsékelt energiadeficit megteremtése, ugyanakkor a laktató és szénhidrátszegény táplálék érdekében egy teljesen újszerű Viewty LC nevű terméket alkotott, amely a tartós és egészséges fogyást forradalmasítja. Kész, külön adagokba csomagolva ez a Low Carb Drink mindenhol probléma nélkül összekeverhető és a súlycsökkentés időszaka alatt helyettesítheti az ebédet és / vagy a vacsorát.


Amennyiben bővebb információra van szüksége kérem írjon:

amikroalga@gmail.com vagy mikrowebstar@gmail.com  e-mailcím egyikére

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése