http://sites.google.com/site/napi100ftazegeszseg/
•az alga kiváló az emésztési problémák: székrekedés, hasmenés gyomorsav–túltengés, epebántalmak esetében, valamint a
•refluxos tünetek enyhítésében,
•fogyókúrához (étvágycsökkentő hatás)miatt szintén hatékony a mikralga,
•Szklerozis multiplex,
•Chron-betegség,
•vércukorszint normalizálása, (Spirulina alga hatása)
•ízületi és csontbántalmak,
•meddőség ( Chlorella alga lúgosító hatása)
•klimaxos problémák enyhítése esetén is kiváló tapasztaltok vannak.
•hiperaktivitás esetében, növeli a koncentrációs képességet (Genio)
•hajhullás, egészségessé teszi a körmöket, bőrt és a hajat (Spirulina alga hatása)
•a Spirulina alga kiváló segítség koleszterin- és vérnyomáscsökkentésben,
•mély, nyugodt alvást biztosít a Lunar fogyasztása,
•potenciazavarok, prosztata gyulladás, egyéb betegségek esetén,
•hasnyálmirigy-gyulladás, ( Chlorella alga : lúgosítás alapfeltétele ezen betegség felszámolásának)
•az alga kiváló sebgyógyító hatású, fekélyek, pikkelysömör, cellulit, ekcéma (Chlorella alga tonizál, fertőtlenít, szagtalanít)visszeres problémák,
•rossz kedélyállapot, depresszió, (omega-zsírsavak) esetén is érdemes bevetni ezen problémák ellen.
•alulműködő pajzsmirigy esetén ( Spirulina alga hatása: kiváló jódforrás)
•izomláz csökkentésére, megelőzésére is hatékony lehet a mikroalga,
•Alzheimer-kór (acetil-kolin – Genio és algaporok)
•autizmus ( a korábbi védőoltásokkal bekerült nehézfémek kivezetése, omega-zsírsavak, Chlorella alga hatása)
•zsírdaganatok, köszvény (Chlorella alga lúgosító hatása)
•gyulladás- láz- és fájdalomcsillapító hatás is igazolt az algák esetében,
•immunerősítő, víruselles hatású: HIV, herpesz simplex, influenza vírus ellen kutatások igazolják az alga vírusellenes hatását. (Spirulina alga hatása)
•serkenti a vérképzőszerveket a (Spirulina alga hatása)
•vas-hiány megelőzésében és megszüntetésében is igazolt eredmények.(Chlorella alga)
•rák elleni küzdelemben kiegészítő terápia lehet (lúgosítás: rákos sejtek legnagyobb ellensége az oxigén, Chlorella alga CGF-faktor)
•sav-bázis egyensúly helyreállítása,
•az alga serkenti a sejtépítést – főleg az aminosavak és B-vitaminok
•fokozza a regenerálódást – létfontosságú zsírsavak, aminosavak, klorofill, phycocianin (Spirulina alga kékeszöld színanyaga )
•javítja a bőr és a kötőszövetek rugalmasságát – ásványok, aminosavak, klorofill,
•csontritkulás elleni védelem – ásványok, nyomelemek, lúgosítás,
•Chlorella alga segíti a salaktalanítást, a nehézfémek kiválasztását, méregtelenít – klorofill, phykocianin, ásványok,
•támogatja a vérképzést – ásványok, B-vitaminok, klorofill,
•Spirulina alga mérsékli az allergiás tüneteket – a mangán, phycocianin elősegíti a tüneteket kiváltó hisztaminlebontást,
•fokozza az inzulintermelést: króm, cink, természetes inulint tartalmaz (természetben előforduló poliszaharid, természetes szénhidrát-energiaforrás, amely a vércukorszintet tartós fogyasztás esetén sem emeli meg)
•támogatja a daganat elleni védelmet – nyomelemek, phykocianin, klorofill, zsírsavak, Chlorella alga CGF-faktor,
•javítja a sejtanyagcserét – klorofill, króm, szelén, zsírsavak, biofotonok
•az algáknak a vérnyomás szabályozásában, sejtszaporodásban, a gyulladásos folyamatok, a szív- és cukorbetegségek megelőzősében van szerepe – nukleinsav-, valamint V-linolénsav-tartalmának köszönhetően,
•az alga gátolja a sejtek oxidációját és ezáltal lassítja az öregedést.
•a Spirulina alga phykocianin tartalmának köszönhetően pozitívan stimulálja az őssejteket, kínai kutatók bebizonyították, hogy az őssejtek sérülése – pl. vegyi vagy radioaktív behatás - után is képes a fehérvérsejtek szaporodását szabályozni.
•a Spirulina platensis mikroalga, mint prebiotikum, a vastagbélben szelektíven elősegíti a kedvező hatású probiotikus mikroorganizmusok szaporodását, mint ahogyan elősegíti az ásványi anyagok felszívódását is.
Bővebb infó: http://sites.google.com/site/napi100ftazegeszseg/
Email: amikroalga@gmail.com és mikrowebstar@gmail.com
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Biofoton
VálaszTörlésDr. Kerekes László, gyeremekorvos, természetgyógyász, aki immár 16 éve foglalkozik algákkal is, a következő érdekes információkat mondta el a június 7-ei előadás sorozat keretében:
A WHO adatai szerint az egészségi állapot függ:
27%-ban a genetikától,
19%-ban a környezeti ártalmaktól,
11%-ban az egészségügyi szolgáltatásoktól,
43%-ban a táplálkozástól és életviteltől.
Hát ez elég egyértelműen mutatja, hogy mennyire fontos az, hogy mit, hogyan és mennyit eszünk. Fontos emelett az életvitelünk is, ezzel kapcsolatban az előző alkalommal adtam egy kis segítséget. :-)
A másik nagyon fontos és érdekes információként a biofotonok fontosságágára hívta fel a figyelmet. Azt mondta a doktor úr, hogy az algákban körülbelül 10x annyi biofoton van mint bármilyen más napon érlelt gyümölcsben vagy zöldségben. A nagyüzemi sötét zsákokban érlet, napot nem látott, pusztán vegyszerekkel beérlelt élelmiszerek biofoton tartalma majdhogynem a nullával egyenlő. Ez azért baj, mert ezen kis fényrészecskék nélkül nem műkődnek a biokémiai folyamatok, hiába fogyasztunk vitális anyagokat, nem képes a szervezetünk megfelelően hasznosítani azokat.
Bővebb infó:
VálaszTörléshttp://sites.google.com/site/napi100ftazegeszseg/